Sekretesspolicy

Into
 Integritetspolicy

Into 1.Hur kan vi skydda din integritet?

Into The säkerheten för din personliga information är mycket viktigt för oss. Vi säljer aldrig eller hyra ut din personliga information till tredje part under några omständigheter. Vi värdesätter ditt förtroende mycket stor, och kommer att arbeta för att skydda säkerheten och sekretessen för den personliga information som lämnas till oss och bara använda det som vi beskrivit i vår sekretesspolicy.

Into Under processen för utbyte av information, kommer vi att göra vårt bästa för att garantera datasäkerheten genom kryptering av indata med säkerhetsprogram Socket Layer (SSL). Det "mycket viktigt att förhindra att andra personer obehörig använder ditt lösenord eller in i datorn. Därför bör du försäkra instant logga ut när du slutar besöka webbplatsen när du delar samma dator med andra människor.

Into 2. Vilka är användarnas personliga information som vi samlar in?

Into Vårt primära mål med att samla in personlig information är att anpassa och förbättra vår service. Vi samla in följande typer av information från våra användare:

Into De uppgifter du lämnar till oss:

Vi tar emot och lagrar information du skriver in på våra webbplatser eller lämnar till oss på andra sätt, till exempel ditt namn, e-postadress och annan information som du tillhandahåller. Du kan välja att förse oss med viss information, men då du inte skulle kunna dra nytta av många av våra speciella funktioner, t.ex. skriva kommentarer på våra webbplatser, skapa en användare eller ta emot e-postmeddelanden. Personuppgifter som uppgifterna kommer att användas för sådana syften som att svara på din begäran avseende vissa produkter och tjänster, för att anpassa reklamen innehåll du ser och kommunicera.

Into 3. Hur vi använder informationen vi samlar in.

Into ◆ Vi kan använda den information vi samlar in till:

Into * Kör, tillhandahålla, förbättra och underhålla webbplatsen

Into * Anpassa och / eller anpassa din shopping upplevelse och kommunikation

Into * Bättre svara på kundernas önskemål tjänsten

Into * Kommunicera med dig om ditt köp, kontoinformation eller kundbehov tjänster

Into * Kommunicera med dig om våra produkter och evenemang, och för andra reklamsyfte

Into * Förbättra vår verksamhet

Into * Administrera tävlingar, kampanjer, undersökningar eller andra funktioner webbplats

Into ◆ Vi använder cookies för att:

Into * Kom ihåg de poster i din varukorg

Into * Inse när du återvänder till vår hemsida

Into * Förvara ditt användarnamn eller inloggning email (men inte ditt lösenord) att göra det lättare att logga

Into * Bekräfta att användare loggas in

Into * Aktivera dig att använda Express Checkout

Into * Analysera besökarnas beteende

Into Observera:

Into Om du inte vill acceptera cookies kan du låsa justera inställningarna på din webbläsare. Men om du blockera dem, kommer du inte att kunna använda alla funktioner på våra webbplatser, inklusive anpassningar egenskaper som hör ihop med att skapa en användarprofil.

Into 4. Ditt medgivande:

Into ◆ Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår integritetspolicy.

Into ◆ Genom att bli medlem på vår webbplats samtycker du till att dela ett grundbelopp på information med resten av samhället, inklusive användarnamn, läge i staden, profilbild och vissa andra grundläggande uppgifter. För att kunna delta i alla aspekter av platsen och ytterligare verksamhet av gemenskap och dela, kommer att behöva ändra sekretessinställning att dela information, inklusive alla dina användargenererat innehåll, din profil och all din aktivitet på webbplatsen.

tillbaka